احسان ثقفی در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین
بازسازی زیرساخت‌های نفت و پتروشیمی؛ فرصتی برای جهش صنعت تجهیزات‌

جنگ و اختلال در فعالیت پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و تأسیسات نفتی، صنعت تجهیزات نفت را با کاهش سفارش، اختلال در حمل‌ونقل و افت ظرفیت تولید مواجه کرده است؛ به‌طوری که به گفته احسان ثقفی رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران، در حال حاضر تنها حدود ۴۰ درصد ظرفیت این صنعت فعال است و حفظ نیروی متخصص و تأمین مواد اولیه از مهم‌ترین چالش‌های آن به شمار می‌رود.

صنعت تجهیزات نفت در شرایطی با مجموعه‌ای از مشکلات ساختاری مانند کمبود انرژی، قطعی برق، مسائل مالیاتی و بیمه‌ای و دشواری تأمین مواد اولیه روبه‌روست که جنگ و آسیب به بخشی از زیرساخت‌های نفت و پتروشیمی، حلقه دیگری از محدودیت‌ها را به این زنجیره اضافه کرده است.
کاهش سفارش کارفرمایان، اختلال در حمل‌ونقل و افزایش هزینه‌های تأمین، ظرفیت فعال این صنعت را به شدت کاهش داده و نگرانی درباره حفظ نیروی انسانی متخصص را افزایش داده است.
با این حال، فعالان این صنعت امیدوارند نیاز به بازسازی تأسیسات نفتی و پتروشیمی در نیمه دوم سال، زمینه بازگشت بخشی از تقاضا را فراهم کند؛ همزمان توسعه صادرات و بازارهای فرامرزی نیز به‌عنوان یکی از مسیرهای جبران رکود داخلی دنبال می‌شود.

احسان ثقفی رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران در گفت‌وگو با اتاق ایران آنلاین گفت: در حال حاضر، حدود ۴۰ درصد ظرفیت صنعت تجهیزات نفت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مشکلات عمومی مانند کمبود انرژی و برق، تأمین مواد اولیه از خارج، کندی ارسال کالا، دشواری جابه‌جایی پول و مسائل مربوط به ارز که تقریباً همه صنایع با آن مواجه‌اند، مشکلات اصلی صنعت ما نیز هستند.
با این حال، در حوزه ما به دلیل حملاتی که در جریان جنگ متوجه پالایشگاه‌ها، صنایع پتروشیمی و تأسیسات نفتی شد، روند فعالیت‌ها طبیعتاً با کندی مواجه شد.
کاهش یا توقف بخشی از فعالیت‌های کارفرمایان، کاهش سفارش‌های کاری و اختلال در حمل‌ونقل، به‌صورت زنجیره‌ای چالش‌هایی را برای صنعت تجهیزات نفت ایجاد کرد.

ثقفی ادامه داد: در کنار این مسائل، صنعت تجهیزات نفت با یک مشکل ویژه نیز مواجه شده است.
در مقطعی، سفارش‌های حوزه کارفرمایی متوقف یا با تأخیر مواجه شد؛ چراکه کارفرمایان نیز تحت تأثیر مشکلات ناشی از جنگ و حملات قرار گرفته بودند.
در نتیجه، انبارهای تولیدکنندگان تجهیزات تخلیه نمی‌شد و این مسئله مجموعه‌ای از مشکلات زنجیره‌ای را برای صنعت ایجاد کرد.

او به ضرورت حفظ نیروی متخصص در این حوزه اشاره کرد و افزود: در چنین شرایطی، یکی از مسائل اصلی ما حفظ نیروی انسانی و به‌ویژه نیروهای متخصص است؛ چراکه بخش قابل توجهی از شاغلان این صنعت در رده‌های تخصصی فعالیت می‌کنند و جایگزین کردن این نیروها به‌سادگی امکان‌پذیر نیست.
به همین دلیل، حفظ نیروهای موجود در دستور کار ما و انجمن نیز قرار داشته است.

بخش خصوصی مسیرهای جایگزین تجارت را به سادگی پیدا می‌کند

این فعال اقتصادی به توانایی بخش خصوصی در به کارگیری مسیرهای جایگزین برای تجارت نیز اشاره کرد و گفت: فعالان بخش خصوصی در مواجهه با تنگناها و مشکلاتی مانند محاصره دریایی معمولاً راهکارهای جایگزین را پیدا می‌کنند؛ البته اگر با موانع دولتی و حاکمیتی مواجه نشوند.
استفاده از حمل‌ونقل ریلی نیز می‌تواند یکی از همین راهکارها باشد و بعضی شرکت‌ها نیز از این ظرفیت استفاده کرده‌اند.
با این حال، باید توجه داشت که ظرفیت حمل‌ونقل ریلی به سمت ایران محدود است و ظرفیت حمل زمینی نیز نمی‌تواند به‌طور کامل جایگزین حمل‌ونقل دریایی شود.
از سوی دیگر، استفاده از این شیوه‌ها هزینه تمام‌شده را افزایش می‌دهد.
این مسئله برای صنعت تجهیزات نفت اهمیت بیشتری دارد، زیرا نوع فعالیت ما سفارش‌محور است و تولید روتین و مستمر نداریم.

بازسازی زیرساخت‌ها و توسعه بازارهای فرامرزی باعث تحرک اقتصادی می‌شود

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران در خصوص چشم‌انداز آینده این صنعت خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران وابستگی بالایی به نفت دارد و در طول این مدت، به‌خصوص در دوره جنگ، مشکلاتی در صنایع و تأسیسات نفتی و پتروشیمی ایجاد شده که باید جبران و بازسازی شود.
به همین دلیل، پیش‌بینی می‌کنم در نیمه دوم سال، تحرک جدی‌تری در این بخش شکل بگیرد.
از سوی دیگر، توسعه بازارهای فرامرزی نیز در دستور کار ما قرار گرفته است و تلاش می‌کنیم با تمرکز بیشتر، موضوع صادرات را دنبال کنیم.
در این مسیر، انتظار داریم دولت نیز از حضور شرکت‌های ایرانی در بازارهای خارجی حمایت کند.