مدیرکل امور مالی و ذیحسابی ساتبا گفت: ساختار مالی نیروگاه‌های تجدیدپذیر با پروژه‌های عمرانی متفاوت است.

به گزارش استصنا به نقل از تسنیم، رمضانعلی ملکی، مدیرکل امور مالی و ذیحسابی ساتبا با تشریح تفاوت‌های ساختاری پروژه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر با طرح‌های عمرانی، تأمین بخش عمده هزینه‌ها در ابتدای پروژه و پایین بودن هزینه‌های بهره‌برداری را از مهم‌ترین ویژگی‌های این پروژه‌ها عنوان کرد.

ملکی با بیان اینکه ساختار مالی نیروگاه‌های تجدیدپذیر تفاوت‌های اساسی با پروژه‌های عمرانی دارد، اظهار کرد: در این پروژه‌ها بخش عمده هزینه‌ها در ابتدای کار و برای تأمین تجهیزات صرف می‌شود و همین موضوع نیاز به تأمین نقدینگی اولیه را بسیار مهم می‌کند.

وی افزود: در واقع سرمایه‌گذار باید پیش از آغاز عملیات اجرایی، منابع مالی لازم برای خرید تجهیزات را فراهم کند تا امکان ورود پروژه به مرحله اجرا فراهم شود.

ملکی ادامه داد: در مقابل، هزینه‌های بهره‌برداری، تعمیر و نگهداری در نیروگاه‌های تجدیدپذیر پس از بهره‌برداری بسیار پایین است و همین موضوع باعث می‌شود این پروژه‌ها از نظر اقتصادی در بلندمدت مقرون‌به‌صرفه باشند.