کارگروه بانوان نوآفرین استصنا در راستای هدف توانمندسازی مدیران در استفاده از هوش مصنوعی برای تصمیم‌سازی داده‌محور و بهبود بهره‌وری عملیاتی؛ مجموعه نشست هایی را برنامه ریزی نموده است که اولین نشست در این حوزه را روز سه شنبه 25 آذرماه با حضور علاقمندان و کارشناسان شرکتهای عضو در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار نمود.
این نشست با سخنرانی صباثقفی رئیس کارگروه بانوان نوآفرین استصنا آغاز شد، ایشان ضمن قدردانی از همراهی اعضای استصنا توضیحاتی را پیرامون اهداف و برنامه های کارگروه بانوان ارائه نمودند و تمرکز فعالیت این کارگروه را حوزه‌های کلیدی تاب‌آوری، نوآوری، فناوری و توسعه سرمایه انسانی شرکتهای عضو انجمن بیان داشتند.
در ادامه سخنرانان نشست تحول آفرینی در صنعت با بهره گیری از هوش مصنوعی؛ محسن یادبروقی تحلیگر راهبردی هوش مصنوعی و مشاور ارشد استصنا، سحر راکعی مشاور هوش مصنوعی شرکت مهندسی سدیدکاران صبا و افشین خداداد کارشناس ارشد هوشمندسازی شرکت فرادید توربو صنعت به ارائه مطالب محورهای نشست پرداختند.
این نشست با پرسش و پاسخ اعضای مشارکت کننده پایان یافت.